Uskoro novi Royal fashion

 

tara

Studio Lubarda Cosmopolitan sredinom novembra u Hotelu Crna Gora-Hilton organizovaće još jedno izdanje prestižne modne manifestacije Royal Fashion.

XII Atlas Royal Fashion trajaće dvije večeri. Na ovom tradicionalnom modnom dogadjaju svoju najnoviju kolekciju predstaviće Lazar Ilić, mladi dizajner iz Podgorice, koji je sa poslednje tri kolekcije postavio nove standarde kada je o crnogorskoj modnoj sceni riječ. Na ovogodišnjem Royal Fashionu predstaviće muške modele.

dsc1970v copy

Marina Banović Džuver najuspješnija modna dizajnerka u Crnoj Gori predstaviće svoju novu kolekciju. A, publika će moći da uživa i u revijama najuspješnijih modnih dizajnera iz Srbije Bate Spasojević i Suzane Perić, kao i reviji jednog od najpopularnih modnih brendova kod nas Antony Morato by Paradiso. Multibrand radnja City Moda Kids predstaviće dječiju kolekciju.

Royal Fashion od samog početka promoviše crnogorsku modnu scenu i crnogorske modne dizajnere, tako će se ove godine prvi put crnogorskoj modnoj sceni predstaviti Tijana Burić pred kojom je sjajna karijera.

I ovog puta organizatori će akcenat staviti na scenografiju koja će biti vizuelno drugačija, a za to će se pobrinuti Slavica Ćeranić Porfira home colection. Za šminku i frizuru biće zadužen tim Zorana Vukčevića.

Na najavnom plakatu će se prvi put pojaviti 4 fotografije koje će raditi 4 modna fotografa Miodrag Marković, Djordje Živaljević, Aleksandar Jaredić i Risto Božović. Zaštitna lica manifestacije su Tara Emad, Viviana Cordova, Tijana Radonjić i Dušan Lakušić.

Između revija nastupiće crnogorske muzičke zvijezde dok će voditelj programa biti Dajana Pejović Golubović. After party koji je otvorenog tipa zakazan je u caffe-restourant Dr.Brayer.

U iščekivanju novog izdanja prisjetimo se kako je to izgledalo prošle godine i šta smo sve vidjeli na prethodnom Royal Fashionu.

foto: PR, youtube, Boško Purić

| Site info | Impresum | Kontakt | Marketing |
Uslovi koriscenja I pravila o privatnosti 
Copyright © MonteModa
Developed by AdriaWave